Lajmet e fundit

Lajme

KQZ-ja të decertifikojë të gjithë kandidatët që kanë probleme me ligjin

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e djeshme ka diskutuar për decertifikimin e kandidatëve që kanë probleme me ligjin. Kujtojmë se Ligji për Zgjedhjet e Përgjithshme, i miratuar në vitin 2008, parasheh që personat e shpallur fajtor për vepër penale…
Lajme

Përmbyllen trajnimet për vëzhguesit afatgjatë, DnV nis monitorimin e fushatës

Demokracia në Veprim, ka përmbyllur të enjten ciklin e trajnimeve për vëzhguesit afatgjatë të zgjedhjeve të cilët po ashtu kanë filluar edhe monitorimin e fushatës elektorale për Zgjedhjet Lokale të 22 tetorit. Trajnimi i fundit u zhvillua me monitoruesit…
Lajme

DnV lanson fushatën informuese për votuesit në Zgjedhjet Lokale

Koalicioni i Organizatave për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim (DnV)”, ka lansuar sot fushatën për informim dhe edukim të votuesve për Zgjedhjet Lokale 2017.
DnV, ka përzgjedhur që këtë lansim ta bëjë më 15 shtator në Ditën Ndërkombëtare…

Publikime

Regjistrohu në faqen tonë