Trajnimet

Mbahen trajnime me LTO për Zgjedhjet e 19 majit

Demokracia në Veprim ka mbajtur sot trajnimin e parë për vëzhguesit afatgjatë (LTO) të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetarë të komunave Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan. Në këtë trajnim janë prezantuar standardet kryesore të…