Të ndryshme

Komunikatë për Media

Koalicioni i OJQ-ve, “Demokracia në Veprim” është duke monitoruar procesin zgjedhor në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës. Dnv për monitorimin e këtij procesi ka të angazhuar në teren 1600 vëzhgues si dhe disa ekipe mobile. Monitoruesit tanë…
Të ndryshme

Komunikatë për Media (14 h)

Koalicioni i OJQ-ve, “Demokracia në Veprim” po vazhdon të monitorojë procesin e votimit në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës. Nga vëzhguesit e Demokracisë në Veprim, deri në orën 14 janë paraqitur këto të dhëna: Siç raportohet nga…
Të ndryshme

Komunikatë për Media (18 h)

Demokracia në Veprim po vazhdon monitorimin e procesit zgjedhor. Sipas raportimeve të vëzhguesve tanë, deri në orën 18:00, mbarëvajtja e procesit zgjedhor është si në vijim: Kushtet dhe rrethanat për votim të lirë Bazuar në të dhënat e vëzhguesve të…
Të ndryshme

Fushatë e qetë me shkelje të kodit të mirësjelljes

Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim” DnV ka prezantuar të hënën të gjeturat nga monitorimi i javës së dytë të fushatës zgjedhore. Në konferencë për media është vlerësuar se fushata në përgjithësi po zhvillohet e qetë dhe pa ndonjë incident…
Të ndryshme

Performanca artistike “Mbroje votën”

Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim”, në kuadër të aktiviteteve senzibilizuese për të nxitur zgjedhje me standarde demokratike, ka organizuar në Sheshin “Ibrahim Rugova” një performancë me moton “Mbroje votën”. Aktorë kosovarë kanë…
Të ndryshme

Te verbrit njoftohen me procesin zgjedhor

Me moton “Unë votoj vet”, Demokracia në Veprim ka organizuar një tryezë me personat e verbër dhe me te pamë të dobësuar te komunës së Prishtinës. Në këtë tryezë janë diskutuar të drejtat që gëzojnë personat me nevoja të veçanta, në veçanti…