Komunikatë për media

Deklaratë preleminare për raundin e dytë, zgjedhjet lokale 2017

Raundi i dytë i zgjedhjeve pa probleme, tregohet maturi e lartë nga qytetarët dhe subjektet politike

Koalicioni i organizatave të shoqërisë civile për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokraci në Veprim” (DnV) ka angazhuar 1777 vëzhgues afatshkurtër për të vëzhguar raundin e dytë të zgjedhjeve lokale, të mbajtur më 19 nëntor 2017 si dhe 7 vëzhgues tjerë me rastin e rivotimit në Komunën e Parteshit.

Postime të ngjajshme
BallinaKomunikatë për media

Vendimi i Gjykatës Supreme, precedent i gabuar që mund të ndikojë integritetin e procesit zgjedhor

BallinaKomunikatë për media

Komunikata e parë për Media Ora 08:15 DnV: Nis procesi i votimit, 2.6% e vendvotimeve hapen me vonesë

BallinaKomunikatë për media

Komunikatë për media |Ora: 22:15| DnV: Shënohen incidente në procesin e numërimit

BallinaKomunikatë për media

Në tre ditët e fundit, 80 mijë qytetarë marrin pjesë në aktivitete zgjedhore

Regjistrohu në faqen tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *