Lajme

DnV lanson fushatën informuese për votuesit në Zgjedhjet Lokale

Koalicioni i Organizatave për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim (DnV)”, ka lansuar sot fushatën për informim dhe edukim të votuesve për Zgjedhjet Lokale 2017.
DnV, ka përzgjedhur që këtë lansim ta bëjë më 15 shtator në Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë, me qëllim të shënimit të kësaj date me të rinjtë e komunës së Prizrenit përmes diskutimit mbi rëndësinë e pjesëmarrjes në zgjedhje dhe simulimit të ushtrimit të së drejtës së votimit si një prej vlerave thelbësore të një sistemi demokratik

Postime të ngjajshme
Konferencat për mediaLajme

Raporti për ditën 7,8,9 të fushatës zgjedhore (1-3 tetor 2019)

Lajme

KQZ-ja të decertifikojë të gjithë kandidatët që kanë probleme me ligjin

Lajme

Përmbyllen trajnimet për vëzhguesit afatgjatë, DnV nis monitorimin e fushatës

Lajme

DnV nis me vëzhgimin e procesit zgjedhor, bën thirrje për respektim të rregullave të fushatës zgjedhore

Regjistrohu në faqen tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *