AktivitetKonferencat për media

Fushatë e qetë me shkelje të kodit të mirësjelljes

Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim” DnV ka prezantuar të hënën të gjeturat nga monitorimi i javës së dytë të fushatës zgjedhore. Në konferencë për media është vlerësuar se fushata në përgjithësi po zhvillohet e qetë dhe pa ndonjë incident serioz, në përjashtim të veriut të vendit.

Postime të ngjajshme
BallinaKonferencat për media

Komunikata e pestë për media DnV: Rezultatet preliminare për fletëvotimet e numëruara për 1355 vendvotime ose 53% e të gjitha vendvotimeve

BallinaKonferencat për media

Komunikata e katërt për media |Ora 18:30| DnV: Deri në ora 17:00 dalja në votime është 38%, bëhet thirrje për vigjilencë në numërim

BallinaKonferencat për media

Komunikata e tretë për media |Ora 14:30| DnV: Votimi me asistencë shumë i shprehur

BallinaKonferencat për media

Komunikata e dytë për media|Ora 11:00|DnV: Procesi i votimit po rrjedh i qetë, raportohet për vështirësi të qytetarëve në gjetjen e vendvotimeve të duhura

Regjistrohu në faqen tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *