Trajnimet

Mbahen trajnime me LTO për Zgjedhjet e 19 majit

Demokracia në Veprim ka mbajtur sot trajnimin e parë për vëzhguesit afatgjatë (LTO) të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetarë të komunave Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan.

Në këtë trajnim janë prezantuar standardet kryesore të monitorimit të fushatës parazgjedhore, përgjegjësitë që do të kenë monitoruesit e fushatës parazgjedhore, si dhe format e raportimit.

Regjistrohu në faqen tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *