Publikime

RAPORTI I VËZHGIMIT TË ZGJEDHJEVE 2017 (ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS)

Postime të ngjajshme
BallinaPublikime

DEKLARATË PRELIMINARE PËR ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN E KOSOVËS

Publikime

RAPORT I VËZHGIMIT: Zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarë të komunave: Podujevë dhe Mitrovicë e Veriut – 29 nëntor, 2020

Publikime

RAPORTI I VËZHGIMIT TË ZGJEDHJEVE: Zgjedhjet për Kuvendin e Kosovës 2019

Publikime

RAPORTI I MONITORIMIT TE MEDIAVE GJATË FUSHATËS ZGJEDHORE: ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN E KOSOVËS

Regjistrohu në faqen tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *