Trajnimet

Mbahen trajnime me LTO për Zgjedhjet e 19 majit

Demokracia në Veprim ka mbajtur sot trajnimin e parë për vëzhguesit afatgjatë (LTO) të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetarë të komunave Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan. Në këtë trajnim janë prezantuar standardet kryesore të…
AktivitetKomunikatë për media

Komunikatë për Media

Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim” po vazhdon ta monitoroj procesin zgjedhor në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës. Nga vëzhguesit e Demokracisë në Veprim, deri në orën 12 janë paraqitur këto të dhëna: Siç raportohet nga…