Ballina

Të rinjtë e Ferizajt, pjesë e simulimit të procesit të votimit

Demokracia në Veprim po vazhdon me aktivitetet në terren në kuadër të fushatës vetëdijësuese për informim dhe edukim të votuesve #MeVotë për Zgjedhjet Lokale 2017.Në qytetin e Ferizajt u mbajt aktiviteti i radhës ku mbi 40 të rinj, shumica e të cilëve do…