Të ndryshme

DnV takohet me SWISSCOY/KFOR-in

Demokracia në Veprim është takuar me SWISSCOY/KFOR-in për të diskutuar rreth zgjedhjeve lokale të shpallura me 3 nëntor, 2013. Në këtë takim, DnV i informoi ata rreth planeve për vëzhgimin e zgjedhjeve lokale, dhe përgatitjeve që janë duke u bërë për…
Të ndryshme

DnV takon partnerët rajonal të Ferizaj-it

Me datën 22 Korrik, DnV ka takuar mbi 15 përfaqësues të organizatave jo-qeveritare, mediave dhe shoqatave të grave nga rajoni i Ferizajit. DnV është takuar me këta partner në mënyrë që ti mobilizoj ata për të qenë pjesë e monitorimit të procesit zgjedhor.
Të ndryshme

Takim me partnerët rajonal në Prizren

Demokracia në Veprim është duke mbajtur takime me partnerët rajonal në të gjitha rajonet e Kosovës, në mënyrë që të mobilizoj organizatat lokale, mediat dhe shoqatat e grave që të bëhen pjesë e procesit të monitorimit të zgjedhjeve lokale të 3 nëntorit…
Të ndryshme

Takimi i Bordit të Demokracisë në Veprim

Anëtarët e bordit të Demokracisë në Veprim (DnV) dhe përfaqësuesit e Sekretariatit u takuan më 18 E miratoi proces-verbalin nga takimi i kaluar me 5 korrik 2013;Mirëpriti organizatën Democracy for Development (D4D) si anëtare e re në DnV, dhe u dhanë…
Të ndryshme

Takimi me partneret rajonal te Pejes

Demokracia në Veprim ka filluar mobilizimin për zgjedhjet e nëntorit në Kosovë. Drejtues të këtij koalicioni kanë filluar nga Peja serinë e takimeve që kanë për qëllim të mobilizojnë sektorë të ndryshëm të shoqërisë për një përfshirje më të gjerë…
Të ndryshme

Komunikatë për Media

Demokracia në Veprim (DnV) ka organizuar tryezën me temën “Zgjedhjet në Shqipëri – Çka mund të mësojë Kosova”, ku morrën pjesë përfaqësues të subjekteve politike, shoqërisë civile, Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe organizatave…
Të ndryshme

Takim i Bordit të DnV-së

PMe datën 5 Korrik 2013, bordi i Demokracisë në Veprim (DnV) është takuar për të diskutuar progresin me donatorët, anetarët e rinjë, koordinatoret rajonal, planet për projektin e NDI/USAID, dhe buxhetin përfundimtar të monitorimit te zgjedhjeve. Gjatë…
Të ndryshme

Zgjedhjet parlamentare të 23 qershorit në Shqipëri

Me përkrahjen e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë (OSBE), DnV dërgoi tetë (8) vëzhgues afatshkurtër në zgjedhjet parlamentare të 23 qershorit në Shqipëri. Qëllimi kryesor i vëzhgimit të këtyre zgjedhjeve ishte që të bëhej një analizë e…
Të ndryshme

Komunikatë për media - ora 10:00

Demokracia në Veprim është duke monitoruar zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në Komunën e Kaçanikut me rreth 40 vëzhgues, përfshirë çdo qendër të votimit, si dhe me disa ekipe mobile. Nga informatat e monitoruesve tanë deri në orën 09:00 janë…
Të ndryshme

Komunikatë për media - ora 14:00

Demokracia në Veprim është duke vazhduar me monitorimin e procesit zgjedhor në Kaçanik me rreth 40 monitorues. Deri në orën 13:00, të dhënat tona mbi procesin zgjedhore jane si në vijim:Rrjedha e votimitKrahasuar me periudhën raportuese të mëngjesit, DnV…