Të ndryshme

Komunikatë për media - ora 10:00

Demokracia në Veprim është duke monitoruar procesin zgjedhor në Ferizaj dhe nga monitoruesit tanë deri më tani janë paraqitur të dhënat si në vijim: Aspeketi teknik i mbarëvajtjes së procesit të votimitShumica nga 25 qendrat e votimit në Ferizaj kanë qenë…
Të ndryshme

Komunikatë për media - ora 14:00

Demokracia në Veprim po vazhdon monitorimin e procesit zgjedhor në Ferizaj. Sipas raportimeve të vëzhguesve tanë, deri në orën 13:00, mbarëvajtja e procesit zgjedhor është si në vijim: Rrjedha e votimit Bazuar në të dhënat e vëzhguesve të DnV-së deri…
Të ndryshme

Komunikatë për media - ora 19:00

Vëzhguesit e Demokracisë në Veprim kanë monitoruar gjatë gjithë ditës procesin zgjedhor për zgjedhjen e kryetarit të Ferizajt, me c’rast kanë informuar në mënyrë periodike opinionin për tërë procesin zgjedhor. Përkundër që në orët e pasditës…
Të ndryshme

Komunikatë për media 10:00 h

Demokracia në Veprim është duke monitoruar procesin zgjedhor në Ferizaj dhe nga monitoruesit tanë deri më tani janë paraqitur të dhënat si në vijim: Aspketi teknik i mbarëvajtjes së procesit të votimit25 qendrat e votimit në Ferizaj kanë qenë të gatshme…
Të ndryshme

Komunikatë për media 19:00 h

Demokracia në Veprim ka monitoruar procesin zgjedhor për zgjedhjen e kryetarit të Ferizajt gjatë gjithë ditës, me c’rast ka informuar opinionin me tërë procesin. Për befasinë tonë, pjesëmarrja e qytetarëve të Ferizajt në zgjedhjet e sotme deri në ora…
Të ndryshme

Demokracia në Veprim propozon 26 zona zgjedhore

Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim” ka organizuar të premten një konferencë për media, me ç’rast ka prezantuar qëndrimin e saj lidhur me ndarjen e Kosovës në Distrikte Zgjedhore dhe reflektimin e tyre në përfaqësimin gjeografik, ruajtjen e…