BallinaKonferencat për media

Komunikata e pestë për media DnV: Rezultatet preliminare për fletëvotimet e numëruara për 1355 vendvotime ose 53% e të gjitha vendvotimeve

Partia Demokratike e Kosovës (PDK)                          22.83 %

Koalicioni AAK-PSD 100% Kosovë                            12.8 %

Sloboda                                                                           0.19%

Nisma Socialdemokrate- Aleanca Kosova e Re- PD   5.29 %

Lëvizja Vetëvendosje (LVV)                                         23.63 %

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)                         24.83 %

Lista Srpska                                                                    6.35%

Tjera                                                                                4.09%

Postime të ngjajshme
BallinaKomunikatë për media

DnV: Numërimi të reflektojë procesin e deritanishëm të votimit

BallinaKomunikatë për media

DnV: Proces i rregullt i votimit dhe respektim i kënaqshëm i masave anti-covid

BallinaKomunikatë për media

DnV: Gjithçka gati për votim të rregullt e të sigurt

BallinaKomunikatë për mediaTë ndryshme

DnV: Fushatë zgjedhore e qetë, me ofertë të pasur programore, por me neglizhencë të masave anti-COVID

Regjistrohu në faqen tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *