Të ndryshme

PARTITË POLITIKE VS TRANSPARENCA NË FUSHATË

Postime të ngjajshme
Të ndryshme

DnV: Procesi i votimit fillon në kohë

BallinaKomunikatë për mediaTë ndryshme

DnV: Fushatë zgjedhore e qetë, me ofertë të pasur programore, por me neglizhencë të masave anti-COVID

Të ndryshme

DnV prezanton raportin e parë javor nga monitorimi i fushatës zgjedhore dhe mediave

Të ndryshme

Komunikatë për Media

Regjistrohu në faqen tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *