Publikime

RAPORTI I MONITORIMIT TË FUSHATËS ZGJEDHORE – Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës

Postime të ngjajshme
Publikime

RAPORTI I MONITORIMIT TË MEDIAVE GJATË FUSHATËS ZGJEDHORE - Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës

Publikime

RAPORTI PËRFUNDIMTAR I VËZHGIMIT TË ZGJEDHJEVE -Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës

BallinaPublikime

DEKLARATË PRELIMINARE PËR ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN E KOSOVËS

Publikime

RAPORT I VËZHGIMIT: Zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarë të komunave: Podujevë dhe Mitrovicë e Veriut – 29 nëntor, 2020

Regjistrohu në faqen tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *