Ballina

Të rinjtë e Ferizajt, pjesë e simulimit të procesit të votimit

Demokracia në Veprim po vazhdon me aktivitetet në terren në kuadër të fushatës vetëdijësuese për informim dhe edukim të votuesve #MeVotë për Zgjedhjet Lokale 2017.

Në qytetin e Ferizajt u mbajt aktiviteti i radhës ku mbi 40 të rinj, shumica e të cilëve do të votojnë për herë të parë në këto zgjedhje, morën pjesë në simulimin e procesit të votimit. Në këtë simulim asistuan përfaqësues të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve të cilët ofruan shpjegimet e nevojshme për tërë procesin e votimit. Të rinjtë patën rastin të mësojnë edhe procedurën e ankesave në rast se hasin ndonjë parregullsi në ditën e zgjedhjeve.

DnV do të vazhdojë me aktivitete të ngjashme edhe në qytete të tjera të Kosovës.


Postime të ngjajshme
BallinaKomunikatë për media

DnV: Kërkohet përmbajtje deri në shpalljen e rezultateve preliminare nga KQZ-ja

BallinaKomunikatë për media

DnV: Në pjesën e dytë të ditës - entuziazëm më i ulët për të votuar sesa në raundin e parë

BallinaKonferencat për media

DnV: Respektim jo i kënaqshëm i masave anti-covid nga qytetarët gjatë procesit të votimit, dalje më e madhe në komunat e vogla

BallinaKomunikatë për media

DnV: Shumë koalicione parazgjedhore, por zero transparencë për marrëveshjet e koalicioneve

Regjistrohu në faqen tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *